Ga naar hoofdinhoud
KOFFIE & THEE
Ginger cake
Ginger cake
Aapeltaart
Aapeltaart
Cheesecake
Cheesecake
Bounty cocos taart
Bounty cocos taart
Bananencake
Bananencake
Cake
Cake
WIFI IN HET TRAMHUISJE

Loop binnen en zoek een plek naar keuze. Wij hebben stroompunten dichtbij en een super snelle glasvezelverbinding om je werk te kunnen doen. Tussendoor zetten wij natuurlijk de lekkerste koffie voor je.

ONZE KOFFIE

Single Estate is een moderne specialty koffiebrander, met een focus op de best mogelijke koffie. Single Estate koopt koffie rechtstreeks bij de boer en werken samen met de beste barista’s om een uniek en eerlijk product te creëren.

In 2007 zetten ze hun eerste stappen op een plantage in Brazilië, waar ze geobsedeerd raken door de oneindige mogelijkheden die koffie biedt en geraakt worden door de enorme inspanning en liefde die koffieboeren over de hele wereld in dit product steken. Niet lang daarna besluiten ze hun verhaal te vertalen naar de koffiebar in Nederland. Variëteiten, processing methodes en brandprofielen bepalen het karakter van de koffies die ze serveren.

Direct Trade

Geboren vanuit een idee op een koffieplantage in Brazilië, groeien ze verder en vertellen ze de verhalen die hun verteld worden in Guatemala, El Salvador en Costa Rica. Ze focussen op het rechtstreeks samenwerken met koffieboeren en besluiten rechtstreeks zaken te doen. Niet alleen om hen beter te belonen, maar ook om meer inzicht en grip te hebben op de koffie die ze bij ze kunnen kopen. Dit Direct Trade model biedt ons de mogelijkheid om een kleine verandering te brengen in hun deel van de koffiemarkt en relaties op te bouwen waar ze trots op zijn.

Roasting in style

In de branderij zetten ze het werk van de koffieboer voort. Door licht te branden behoud de koffie zijn unieke smaken en terroir.
Al hun koffie is verpakt in vacuüm of grain-pro zakken en opgeslagen in een klimaat gecontroleerd warehouse.
Gevoed door hun kwaliteits controles en de feedback van hun barista’s worden de brandprofielen aangepast wanneer nodig.
Het wederzijds delen van kennis over alle aspecten van de koffie versterkt de duurzaamheid en transparantie van hun direct trade relaties.

LUNCH & LEKKERS BIJ DE KOFFIE

Voel je welkom in de leukste lunchroom van Naaldwijk. Daar drink je dan ook meteen de lekkerste koffie en thee van Naaldwijk. En natuurlijk ook voor een heerlijke lunch! Bekijk het menu, kom langs en proef het zelf.

EVERYTHING GETS BETTER WITH COFFEE
Back To Top