Ga naar hoofdinhoud
ONS VERHAAL
ANNO 1907

Na jarenlange discussies is eindelijk in 1907 het Tramstation aan de inmiddels Verspycklaan een feit. Lokale winkeliers, handelaren en tuinders maakten hier gretig gebruik van. Ook personen werden met de stoomtram vervoerd naar de naburige dorpen. Helaas eindigt dit verhaal in 1956. Vanaf dat moment is de stoomlocomotief in Naaldwijk verleden tijd.

Rond 1971 is de rails opgebroken en werd de Verspycklaan doorgetrokken naar de Dijkweg, over het tracé van de spoorbaan. Het voormalig Tramstation blijft nog in gebruik, waaronder als Westlands Centrum voor Buitenlanders (1987) en later als moskee.

KOFFIE/THEE
LUNCHEN
BORRELEN
HIGH TEA / HIGH WINE
VERGADERINGEN
CHEF @HOME
PRIVATE DINING
ANNO NU

Het Tramhuisje is vandaag de dag in gebruik als fijne plek waar je gezellig bijpraat, borrelt met vrienden of rustig koffiedrinkt.

Het Tramhuisje is in ere hersteld. Na een grondige renovatie blaas je nu stoom af en geniet je van onze heerlijke koffie op onze menukaart aan de Verspycklaan 1 in Naaldwijk. Ook voor vergaderingen, private dining en een feestje ga je naar het Tramhuisje in Naaldwijk.

ANNO 2017

VAN TRAMSTATION NAAR TRAMHUISJE

Julian Heemskerk is de grondlegger van het nieuwe ‘Tramhuisje’… als projectontwikkelaar en Westlander wilde hij het mooie gebouw weer terug naar de originele staat brengen. Waarbij het weer een ontmoetingsplek is voor handelaren uit het Westland. En je nu tevens kan lunchen in de nieuwe sfeervolle lunchroom.

Sinds januari 2020 heeft Julian Heemskerk de Lunchroom overgedragen aan Mike Van rheenen en Irene Huisman. Die er een geheel eigen draai en zetting van hebben gemaakt. Allebei met jaren ervaring in de horeca op zak, kennis en gastvrijheid hebben ze het Tramhuisje mooi nieuw op kaart gezet.

ONMOETINGSPLEK

Voel je welkom in onze Lunchroom waar je terecht kunt voor koffie en thee met heerlijk gebak. Of maak een keuze uit onze menukaart. De lekkerste Single Estate koffie van Naaldwijk drink je in het Tramhuisje.

Wilt je het Tramhuisje afhuren voor een vergadering, verjaardag, borrel of jubileum? Neem hiervoor contact op met het Tramhuisje.

ZAKELIJKE MEETING? DENK AAN HET TRAMHUISJE

ZZP-ers, bedrijven uit de regio, of voorbijgangers iedereen is welkom om het Tramhuisje te gebruiken als tussenstop, werkruimte, wachtruimte en praatruimte.

LIFE IS A TRAM. GET ON BOARD.
EEN MONUMENTAAL PAND. HET TRAMSTATION VAN NAALDWIJK.
Back To Top